RapidSSL

13.25 kr/mnd

RapidSSL®-sertifikater hjelper deg med å holde kundenes transaksjoner sikre med opptil 256-bits datakryptering og autentisering av nettsteder. Kjøp et sertifikat og hastighet gjennom registrering med automatisk validering av domenekontroll. Det beste av alt er at våre SSL-sertifikater er blant de rimeligste i bransjen. Vi holder kostnadene nede og gir besparelsene videre til deg.

RapidSSL Wildcard

108.25 kr/mnd

RapidSSL® Wildcard-sertifikater hjelper deg med å sikre flere underdomener med ett rimelig SSL-sertifikat utstedt til * .domenet ditt.com. Beskytt kundenes personopplysninger med opptil 256-biters kryptering. Validering av automatisk domenekontroll gjør autentisering av nettsteder til en lek. Hos RapidSSL tror vi på å gi den SSL-beskyttelsen du trenger til en konkurransedyktig pris.

GeoTrust QuickSSL Premium

58.25 kr/mnd

Sikre nettstedet ditt raskt. GeoTrust® QuickSSL® Premium-sertifikater er en av de raskeste måtene for deg å begynne å beskytte online transaksjoner og applikasjoner med SSL. Med en automatisk autentiserings- og utstedelsesprosess tar det bare noen minutter å få ditt QuickSSL Premium SSL-sertifikat. Etter det er det en smule å administrere og fornye sertifikatene dine. Med GeoTrust får du billig SSL uten å ofre bekvemmelighet, valg eller pålitelighet.

GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

208.25 kr/mnd

Sikre domenet ditt og alle underdomener på samme nivå raskt. GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard-sertifikater er en av de raskeste måtene å begynne å beskytte alle underdomenene dine på et enkelt sertifikat. Vår automatiserte e-postgodkjenningsprosess betyr at du får sertifikatet ditt på få minutter. Med QuickSSL Premium jokertegnssertifikater får du ubegrensede underdomener og på et ubegrenset antall servere - ett sertifikat som vil tilpasse seg etter hvert som bedriften din vokser.

GeoTrust True BusinessID

74.92 kr/mnd

Business-class SSL - bare bedre. Når det gjelder valg av SSL-sikkerhet for virksomheten din, har du mange valg. Med GeoTrust er beslutningen enkel. GeoTrust® True BusinessID SSL-sertifikater lar kundene dine vite at nettstedet ditt er pålitelig og at du tar sikkerheten deres alvorlig nok til å få sertifikatet ditt fra en globalt pålitelig sertifikatmyndighet.

GeoTrust True Business ID with EV

133.25 kr/mnd

Avgi en sikkerhetserklæring med den grønne adressefeltet. GeoTrust® True BusinessID med EV (Extended Validation) er vårt førsteklasses SSL-sikkerhetsprodukt i forretningsklasse, som visuelt bekrefter det høyeste autentiseringsnivået som er tilgjengelig blant SSL-sertifikater. Den grønne linjen sier alt. Besøkende på nettstedet merker virkelig når adressefeltet blir grønt i nettleserne med høy sikkerhet og organisasjonsfeltet begynner å rotere mellom bedriftsnavnet og GeoTrust.

GeoTrust True Business ID Wildcard

333.25 kr/mnd

Forenkle sertifikathåndtering med bekvemmeligheten av et Wildcard-sertifikat. GeoTrust® True BusinessID Wildcard-sertifikater lar deg sikre flere underdomener på et enkelt sertifikat, noe som reduserer administrasjonstiden og kostnadene. Enten det er bedriftens hjemmeside eller e-postserverens vertsnavn, å beskytte sensitiv informasjon er målet ditt - og det er vårt mål også.

Symantec Secure Site

249.92 kr/mnd

Få kostnadseffektiv beskyttelse og styrke som definerer industrien. Fra fornavnet i sikkerhet. Beskytt ikke-transaksjonelle og / eller interne nettsteder med opptil 256-bits kryptering. Uten å bruke noe mer enn du trenger.

Symantec Secure Site Pro

591.58 kr/mnd

Styrke hele nettstedets sikkerhet med ECC-kryptering og proaktiv sårbarhetsvurdering. Beskytt transaksjonene, dataene og kommunikasjonene dine med ECC, RSA og DSA algoritmer for den sterkeste krypteringen du kan få.

Symantec Secure Site EV

591.58 kr/mnd

Legg til trygghet til nettstedene dine og sikkerhet, med visuelle påminnelser om at hvert sekund av hvert besøk er beskyttet. Gi de besøkende visuell forsikring om at transaksjonene deres er beskyttet med RSA- og DSA-algoritmer. Alle med ett sertifikat.

Symantec Secure Site Pro EV

916.58 kr/mnd

Kombiner den mest avanserte krypteringsalgoritmen med signaler for visuell sikkerhet, for selvtillit uten spørsmål. Beskytt kundene dine med opptil 256-biters kryptering og 3 algoritmer - samtidig som du gir visuelt bevis på at de virkelig er på nettstedet ditt.