RapidSSL

13.25 kr/mnd

RapidSSL®-sertifikater hjelper deg med å holde kundenes transaksjoner sikre med opptil 256-bits datakryptering og autentisering av nettsteder. Kjøp et sertifikat og hastighet gjennom registrering med automatisk validering av domenekontroll. Det beste av alt er at våre SSL-sertifikater er blant de rimeligste i bransjen. Vi holder kostnadene nede og gir besparelsene videre til deg.

RapidSSL Wildcard

108.25 kr/mnd

RapidSSL® Wildcard-sertifikater hjelper deg med å sikre flere underdomener med ett rimelig SSL-sertifikat utstedt til * .domenet ditt.com. Beskytt kundenes personopplysninger med opptil 256-biters kryptering. Validering av automatisk domenekontroll gjør autentisering av nettsteder til en lek. Hos RapidSSL tror vi på å gi den SSL-beskyttelsen du trenger til en konkurransedyktig pris.

GeoTrust QuickSSL Premium

58.25 kr/mnd

Sikre nettstedet ditt raskt. GeoTrust® QuickSSL® Premium-sertifikater er en av de raskeste måtene for deg å begynne å beskytte online transaksjoner og applikasjoner med SSL. Med en automatisk autentiserings- og utstedelsesprosess tar det bare noen minutter å få ditt QuickSSL Premium SSL-sertifikat. Etter det er det en smule å administrere og fornye sertifikatene dine. Med GeoTrust får du billig SSL uten å ofre bekvemmelighet, valg eller pålitelighet.

GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

208.25 kr/mnd

Sikre domenet ditt og alle underdomener på samme nivå raskt. GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard-sertifikater er en av de raskeste måtene å begynne å beskytte alle underdomenene dine på et enkelt sertifikat. Vår automatiserte e-postgodkjenningsprosess betyr at du får sertifikatet ditt på få minutter. Med QuickSSL Premium jokertegnssertifikater får du ubegrensede underdomener og på et ubegrenset antall servere - ett sertifikat som vil tilpasse seg etter hvert som bedriften din vokser.

GeoTrust True BusinessID

74.92 kr/mnd

Business-class SSL - bare bedre. Når det gjelder valg av SSL-sikkerhet for virksomheten din, har du mange valg. Med GeoTrust er beslutningen enkel. GeoTrust® True BusinessID SSL-sertifikater lar kundene dine vite at nettstedet ditt er pålitelig og at du tar sikkerheten deres alvorlig nok til å få sertifikatet ditt fra en globalt pålitelig sertifikatmyndighet.

GeoTrust True Business ID with EV

133.25 kr/mnd

Avgi en sikkerhetserklæring med den grønne adressefeltet. GeoTrust® True BusinessID med EV (Extended Validation) er vårt førsteklasses SSL-sikkerhetsprodukt i forretningsklasse, som visuelt bekrefter det høyeste autentiseringsnivået som er tilgjengelig blant SSL-sertifikater. Den grønne linjen sier alt. Besøkende på nettstedet merker virkelig når adressefeltet blir grønt i nettleserne med høy sikkerhet og organisasjonsfeltet begynner å rotere mellom bedriftsnavnet og GeoTrust.

GeoTrust True Business ID Wildcard

333.25 kr/mnd

Forenkle sertifikathåndtering med bekvemmeligheten av et Wildcard-sertifikat. GeoTrust® True BusinessID Wildcard-sertifikater lar deg sikre flere underdomener på et enkelt sertifikat, noe som reduserer administrasjonstiden og kostnadene. Enten det er bedriftens hjemmeside eller e-postserverens vertsnavn, å beskytte sensitiv informasjon er målet ditt - og det er vårt mål også.

Secure Site SSL

289.53 kr/mnd

Protect your website or email traffic with industrial-strength 2048-bit encryption with a Secure Site SSL Certificate.

Secure Site Pro

722.02 kr/mnd

With Secure Site Pro SSL offer high-assurance certificate with added features for comprehensive website security.

Secure Site EV SSL

722.02 kr/mnd

Secure Site Extended Validation (EV) SSL Certificates protect your most valuable assets–your customers and your brand–from phishing scams and online fraud.

Secure Site Pro EV

1087.75 kr/mnd

Secure Site Pro EV SSL is the highest authentication with extra features for comprehensive website security and robust protection against identity-targeted attacks.